"Jazz is de enige muziek waarbij elke noot op ieder moment anders gespeeld kan worden."
Ornette Coleman, Amerikaans jazzmuzikant (1930-2015).

PRESENTEERT MET TROTS:


21 januari 2018                Fay Claassen en het Peter Beets Trio (in de grote zaal)

 Het volgende matinee, in samenwerking met onze gastheer Theater de Voorveghter, vindt plaats op zondag 21 januari 2018 om 15.00 uur in de GROTE ZAAL van De Voorveghter.

Fay Claassen en het Peter Beets Trio komen weer naar Hardenberg! ...
Twee jaar geleden waren zij ook al te gast op het grote podium van De Voorveghter met een eerbetoon aan Rita Reys, en nu komen zij terug met hun nieuwe programma ‘Hot & Cool’.
Een mooie middag vol swingend en eigentijds repertoire!

Fay Claassen is een alleskunner. Ze nam eigen albums op met o.a. Toots Thielemans en werd door de WDR Big Band gevraagd om met hen cd’s op te nemen. Ze ontving een Edison en een Gouden Plaat en was gastsolist bij grote jazzorkesten, niet alleen in Europa maar ook in Japan, China en de V.S.

Peter Beets speelde met de echte groten der aarde, zoals Chick Corea, Wynton Marsalis en Toots Thielemans.
Gedurende de laatste 12 jaar van Rita Reys’ carrière was hij haar vaste begeleider.

Bassist Frans van Geest, die de wegens ziekte afwezige Ruud Jacobs vervangt, wordt veel gevraagd bij optredens van Europese en Amerikaanse jazzmusici. Hij is lid en medeoprichter van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Martijn van Iterson won als gitarist de prestigieuze ‘Bird Award’ en is een van de meest gevraagde en gelauwerde solisten van Nederland, vast lid van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en speelde o.a. met Jim Hall, Lee Konitz en Randy Brecker. Ook begeleidde hij jarenlang Rita Reys.

➡️➡️ !!! SPECIALE AANBIEDING !!! ⬅️⬅️

Als u telefonisch (0523-280330) of aan de kassa van Theater de Voorveghter kaarten bestelt voor deze voorstelling (dus niet via internet!) en u geeft daarbij aan dat het via Jazzclub Hardenberg is, bedraagt de entreeprijs slechts 10 euro in plaats van 18,50 euro.

18 februari 2018             Mellow Swing Jazztrio

 

18 maart 2018                  Pieter Vie Company

 

22 april 2018                     Veluws Swing Combo met gast(en)

 

Noteert u ook deze data in uw agenda?

 

Tot ziens op  om 15.00 uur in Theater De Voorveghter, Badhuisplein 3, 7772 XA Hardenberg, bij de opening van het nieuwe jazzseizoen met een geweldig matinee! Vergeet u alleen niet dat u bij de jazzclub niet kunt pinnen?

 

 

Cora en Reinier Jaquet

Jazzclub Hardenberg